Første uafgjorte efter 8. runde for FCN

image Lani bragte kammeraterne foran. Fotos: Paparazzi
rassi
03. oktober 2020 kl. 22:08

Sjællandsserien FC Nakskov – Herlufsholm GF 1-1 (0-0). 55. minut 1-0 Vloran Lani Krasniqi, 71. minut 1-1 Laurits Larsen. Gult kort: 73. minut Mads Bo Pedersen (Herlufsholm), 74. minut Straffespark brændt Visar Krasniqi. Tilskuere: 184 på OK Plus stadion. Dommer: Michael Skaarup (glimrende).

FC Nakskov skulle have oprejsning efter udenederlaget mod Væggerløse i eftermiddagens opgør mod Herlufsholm, som er rangeret i bunden af rækken.

Kampen blev lidt af en fuser og skuffede fremmødte med ærgelse, da kampen endte remis 1-1 mod svage Herlufsholm.

Det positive var af FC Nakskov fik point på kontoen, hvor andre fik pointtab af tre point og holdet ligger efter 8. spillerunde solidt nr. 7 i rækken.

FC Nakskov havde målchancer nok til at få sejren, men det blev lige ved og næsten. Ved stillingen 1-1 brændte ind skiftede Visar Krasniqi et straffespark dømt imod Marius Østergaard.

FC Nakskov føring

Vloran Lani Krasniqi bragte hjemmeholdet foran 10 minutter efter pausen efter aggressivt pres, hvor Lani satte den sidste fod på til en fortjent føring.

Herlufsholm var tandløse og derfor var deres første udfordring et langt indlæg indover af fra A.E. Hansens siden mod kunstgræsbanen et højt indlæg af høje Laurits Larsen, bolden svævede i skæv vinkel mod målmand Magnus Rasmussen som var passiv med indgriben og bolden sejlede i målets sidenet direkte. 1-1.

Hjemmeholdet pressede ivrigt resten af kampen, brændte straffespark, Marius Østergaard havde hovedstødschance og målmand Magnus Rasmussen havde i sidste minut en god fodparade, der ellers kunne være mere skuffende end resultatet.

Cheftræner Lasse Nagel var som andre vidner på OK+ stadion ærgerlig og skuffet over resultatet efter kampen. "Vi mangler tur i den og glædede sig over en god debut til midterforsvarer Markus Jensen".

Dagens spiller blev Anton Schelde, men gode spilmomenter af Marius Østergaard og Tobias Nielsen.

LF serien spillede efter kampen og fik en tiltrængt sejr på 3-0 over Toreby Grænge, med to mål af suveræne Elias Christensen og en enkelt af Daniel Puma Frederiksen og kom væk fra 2. sidstepladsen.