FC Nakskov vandt efter 10 måneders fodboldstørke

image Tobias "Tubbe" med i alle scoringer. Arkivbilleder: Paparazzi
rassi
15. august 2020 kl. 21:30
Premieren blev fortjent vundet mod Nordfalster

Sjællandsserien pulje 2: Nordfalster FB – FC Nakskov på KL køleteknik Arena 1-3 (1-1) 20. minut 0-1 Mathias Klitgaard Thomsen (FCN), 45. minut 1-1 ukendt spiller (NFB), 68. minut 1-2 Tobias Nielsen (straffe) & 79. minut 1-3 Mads Edlund Jensen. Gule kort: 34. minut Mads Lind Jensen (NFB), 45. minut Emil Nielsen (FCN) og 65. minut Visar Krasniqi (FCN). Dommer: Elvir Hadzidulbic (ingen problemer).

FC Nakskov har tørstet længe om at komme i turneringskamp, hvor foråret blev Corona-19 suspenderet for aktiviteter i hele landet.

Derfor var forventningen stor endelig, at komme til at spille turneringsfodbold igen i sjællandsserien og det blev til en fortjent sejr på Falster i drønende hede sent lørdag eftermiddag med cifrene 1-3 på en rigtig god HOLD-indsats.

Debutanten Mathias Klitgaard Thomsen bragte FC Nakskov foran 0-1, som også havde en kæmpe chance i starten af 2. halvleg, da bolden han modtog i det lille felt åbenbart havde så stor skrue, at Mathias ved at sætte foden på missede boldretningen. Glimrende debut.

Mathias debut md åbningsmål. Foto: Rassi

Åbningsscoringen var tæt under mål efter en dårlig clearing fra forsvaret, Thomsen sparker den resolut op i net taget, via undersiden af overliggeren.

Nordfalster udlignede sekunder før halvleg på hjemmeholdets første chance i kampen og  målmand Emil Nielsen måtte indkassere en advarsel i denne sammenhæng, hvor alternativet rutinerede Mads Jørgensen overtage trøjen med ret til at tage med hænder og vidner udtalte Mads rørte bolden en enkelt gang på de ti minutters undertal efter pausen.

Hjemmeholdets scoring var efter omstilling, hvor FC Nakskov blev snydt for et straffespark. Bolden blev sparket tæt på mål og sat ind via bagerste stolpe.

Straffe bragte gæsterne foran igen

Mads ”Ja-tak” Jensen blev fældet i det 67. minut og skytten Tobias ”Tubbe” Nielsen udnyttede tilbuddet fra 11 meters pletten over to gange efter redning fra NFBs målmand 1-2. Stor jubel blandt gæsterne.

FC Nakskov var stadig tonegivende på banen også resten af kampen, hvor der var chancer som normalt bankes ind bl.a. havde Visar Krasniqi forsøg inden han fik tildelt et gult kort i det 65.minut og tidsstraf for anden gang i kampen for FC Nakskov mandskabet.

Mads Edlund Jensens scoring til 1-3 efter god omstilling med en dybdebold og scorede sikkert en mod en` mod NFB-målmanden. Stillingen holdte kampen ud.

Dagens spiller for FC Nakskov blev valgt en enig spiller-ledertrup anfører Anton Schjelde, skarpt forfulgt af Tobias Nielsen som var involveret i alle tre scoringer.

Målmand Emil Nielsen havde ikke meget at lave i Nordfalster, men kammeraten Anton Schjelde (th) blev valgt som eftermiddagens spiller. Foto: Pararazzi.

Debutanter

FC Nakskov har en bred trup også nødvendigt med de skader der var på dagen, blandt andet forsvarsklipperne Anders Kjær Christiansen og Rasmus Pedersen samt offensive Marius Østergaard.

Der var derfor debut til unge Mikkel Fugl og Simon Mørkebæk Christiansen samt udefra kommende offensive Mathias Thomsen, som valgte klubskifte i sommerpausen fra Frem Sakskøbing, hvor han var topscorer sidste sæson. Tillykke til alle.

Simon Mørkebæk er kastet for løverne i ung alder det giver erfaring. Foto: Rassi

Unge Mikkel Fugl startede lidt overraskende inde på Falster og en glimrende debutsejr. Foto:Paparazzi

På holdlederposten også debut, da Allan Jeppe har sygeorlov, og Brian Hansen har positivt taget tjansen oprykket fra 2. holdet.

Cheftræner Lasse Nagel udtalte efter kampen, at det var en fortjent premieresejr mod et fysisk stærkt hold, en god holdindsats i svær åbningskamp lokalt og udtalte at regne med vi som hold kan blive mere skarpe efter premierekampen.

Runde 2 er på lørdag den 22. august kl. 13.30 på OK + plus stadion mod Tuse IF, som tabte deres premierekamp i dag. Endelig bold på Bregnevej med ungdom fodbold før og efterfølgende LF seriekamp. Vi ses mest siddende på vores tribuner.