Uønsket påskeæg til Tuse IF

image Jubel efter kampen. Arkivfoto Paparazzi.
rassi
20. april 2019 kl. 20:34

Sjællandsserien Tuse IF – FC Nakskov 0-2 (0-1). 10. minut 0-1 Benjamin Hansen, 54. minut 0-2 Patrick Johansen. Gule kort: 48. minut Christian Bjarke Nielsen (Tuse), 60. minut Daniel ”Puma” Frederiksen (FCN) & 75. minut Emil Nielsen(FCN).

Sådan drenge. Det var en lykkelig træner Peter Kamper Hansen, der kunne føre an i sejrssangen i omklædningsrummet efter 6 udebanenederlag i Sjællandsserien ovenpå den overraskende åbningssejr i August sidste år.

FC Nakskov vandt påskelørdag 2-0 i Tuse IF, der ligger i nærheden af Holbæk og efter 15. spillerunde i pointhøjde med Tuse på 4. sidstepladsen. Dermed fortsatte holdet taget på Tuse, som også blev besejret hjemme på OK? Stadion med 3-2.

Dermed fik Tuse et uønsket påskeæg, da FC Nakskovs bedste mand på dagen Emil Nielsen holdt buret rent selv om han måtte afløses af Mads Jørgensen, da han et kvarter før officiel spilletid fik tildelt et gult kort og dermed 10 minutters pause på bænken.

I perioden kunne Mads og kammeraterne ånde lettet op, da hjemmeholdet kun fik et stolpeskud i perioden. Emil var total tændt og tog alt med arme og ben, der var i hans nærhed og havde endda assist på klubbens første scoring efter 10 minutter, hvor tilbagevendte Benno scorede efter Emils lange ud spark.

Burde have ført stort inden pausen

FC Nakskov spillede en rigtig god kamp, hvor alle mand gjorde deres ypperste. I første halvleg var Benno var meget i fokus de første 30 min, hvor holdet bør lave 4 eller 5 mål, da især Benno og Joachim ”Jord” har meget store muligheder og Tobias Tubbe har et spark fra kanten af felt, som han normalt sætter ind, men desværre ikke i dag.

Anden halvleg starter med en mindre omstilling af systemet og forsvar - midtbane starter meget sikkert i 2 halvleg.

Da der er spillet 48 min kommer Tuse i undertal og 6 minutter senere scorer Patrick Johansen efter et flot oplæg af Lucas Brix. Herefter presser Tuse på, men når ikke at true en meget sikker defensiv.

Tonni burde efter 71 minutter have fået tilkendt sig et straffe, men dommerens fløjte forblev tavs.......fejlkendelse, men en af de få!!!

En rigtig flot holdpræstation som betyder at holdet rykker op foran Tuse, og med det spil og team gejst er det med rette at holdet kigger op ad i tabellen!!!!

Kæmpe stort tillykke med en flot sejr, hvor alle mand bidrager!!!!! Busturen var meget munter hjemad mod Nakskov.