Stimen blev stoppet i Køge

image Mads Edlund Jensen reducerede til 2-1 efter chokstart fra hjemmeholdet Køge. Foto: Rassi
rassi
01. juni 2019 kl. 00:35

Sjællandsserien Køge Bk - FC Nakskov 5-2 (3-1), 2. minut 1-0 Jens Harrekilde, 8. minut 2-0 Victor Rybak Frandsen, 10. minut 2-1 Mads Edlund Jensen, 27. minut 3-1 Simon Eide Hansen, 70. minut 4-1 Jens Harrekilde, 81. minut 5-1 Victor Rybak Frandsen, 90. minut 5-2, gult kort: 89. minut Malte Glerup (Køge), 125 tilskuere på Capelli Sport Stadion - Køge Idrætspark. Dommer: Brian Pejter (jævn).

HB Køges nye bane under opbygning med kunstgræs tæppe

Efter FC Nakskov havde vundet fire kampe i stribe, som reddede årets liv i sjællandsserien, stoppede stimen i fredag aften i Køge. Køge vandt fortjent kampen 5-2 og har stadig mulighed efter en rigtig god forårssæson, at redde livet i sidste spillerunde.

Køge lagde hårdt ud og anstrengelserne resulterede i to hurtige scoringer i de første minutter, inden banens bedste Mads Edlund Jensen reducerede til 2-1 (se foto) efter at være spillet fri fra venstre kanten af straffesparksfeltet.

Køge fik dog ændret stillingen til 3-1 i første halvleg. FC Nakskov havde blandt andet et skud på overliggeren efter denne scoring af Joachim Christiansen.

Joachim havde et overligger hug ved stillingen 3-1.

Køge var mest energisk igennem kampen for oplevelse i rækken, hvilket gjorde at FC Nakskov ofte var et skridt bagud.

Kampens bedste scoring var til 4-1 af Jens Harrekilde, der hamrede bolden op i trekanten uden chance for målmand Emil Nielsen - hans anden scoring efter at have bragt sin klub foran i det 2. minut. Køge kom på 5-1 inden Benjamin Hansen på en friløber kunne passere Køges målmand Philip Döpping.

FCN havde flere angreb og hjørnespark igennem kampen, som godt kunne have givet et par mål. Benjamin Hansen havde et godt skud der gik lige udenom målet.

Emil greb fornuftigt ind igennem kampen.

Kampen var Peter Kamper Hansens sidste træner rejse i denne omgang med klubben til sjælland i bus, men har endnu en udekamp i privatbiler til pokalkamp mod Nordfalster på tirsdag mod oprykker fra LF-serien til sjællandsserien.

Sidste kamp er på lørdag den 8. juni kl. 15.30 mod Ringsted på OK+ stadion.