Forventet nederlag mod topholdet

image FC Nakskov var målsøgende. Billeder: Paparazzi
rassi
13. april 2019 kl. 22:23

Sjællandsserien FC Nakskov – Køge Nord 1-5 (0-2) 31. minut 0-1 Glodie Kabango, 40. minut 0-2 Mustafi Simsir, 57. minut 0-3 Mustafi Simsir, 81. minut 1-3 Tobias Nielsen, 86. minut 1-4 Sadik Krdzic, 87. minut 1-5 Mustafi Simsir. Gult kort 89. minut Sadik Krdzic (Køge Nord).  Dommer: Michael Skaarup (glimrende). Tilskuere: 126 på OK+ Stadion.

FC Nakskov havde ikke på forhånd kalkuleret point inden kampen mod topholdet Køge Nord, men spillemæssigt var der gode takter i perioder på den tunge og våde flotte græsbane, hvor man kom til chancer i løbet af kampen.

Træner Peter Kamper Hansen havde ved kampoplægget i bestyrelseslokalet proklameret, at han gerne ville have henholdende spil de første 15-20 minutter, altså ingen satsninger og ønskede samme indstilling på holdet uanset resultat i kampen med en holdindsats og begge ting gik i opfyldelse.

Højt at flyve... og pres

FC Nakskov kunne inden for den første halve time godt have bragt sig foran med lidt held, men heldet var ikke med holdet og Køge bragte sig foran på et halvt saksespark og øgede føringen til 0-2 inden pausen.

Afgørelsen kom på en forsvarsfejl til 0-3, da målmand Emil Nielsen blev skoldet ved en unødvendig tilbageaflevering.

Tobias Nielsen fik reduceret, da han snarrådigt så målmanden var meget offensiv og stod langt ud fra sit mål, og prøvede tæt fra midterlinjen at løfte en bold i en blød bue og det lykkedes flot til 1-3.

Køge viste sig efterfølgende at lukke kampen helt med to scoringer yderligere.

FC Nakskov kan nu se frem til næste udekamp i Tuse IF – påskelørdag – en kamp, hvor der skal tre points på kontoen, så holdet kommer på lig point mod netop et af de hold der skal kæmpes mod i bundstriden.

Holdet har i al fald en god holdmoral og gode takter, at tage med, som blev vist  på en meget råkold eftermiddag, hvor flere spillere havde besvær med ikke at glide på det våde underlag.

Klubbens LF seriehold vandt første hjemmekamp i nedrykningsspillet mod Systofte med 4-1 tidligere på dagen, der blev afviklet på kunstgræsbanen i kulde og slud/hagl.