FC Nakskov tabte til sidst

image FC Nakskov var presset igennem kampen. Foto: Paparazzi
rassi
27. april 2019 kl. 21:58

Sjællandsserien FC Nakskov – Roskilde 1906 0-1 (0-0). 83. minut 0-1 Nicklas Lykke Wæde. Gult kort: 72. minut Albert Theodor Kornum. Tilskuere på OK + stadion: 206. Dommer: Mike Czuba: Ingen problemer.

Dagens kamp mod topholdet Roskilde 1906 der ligger nr. 2 var en af de kampe træner Peter Kamper Hansen ikke havde pointtanker i bundstriden.

Men det viste sig anderledes på den lune lørdag ind til det 83. minut, hvor Roskildes pres igennem kampen gav et hovedsstødsmål for angrebslystne Nicklas Lykke Wæde uden chance for FCN målmanden Emil Nielsen, der igen havde en af side gode dage med indgriben og især havde en kanonredning i 1. halvleg efter et langskud fra en Roskilde spiller.

FC Nakskov måtte undvære Tobias Nielsen i startopstillingen, da det under opvarmningen viste sig en skade fra ugens løb stadig drillede og derfor kun to ind skiftede på kortet Tonni Petersen og Patrick Johansen.

FC Nakskov var under pres i hele kampen, men havde også kontra stød og chancer, der kunne havde gjort kampen anderledes. Forsvaret stod igen godt, men det kneb med angreb, da bolden ofte blev overspillet midtbanen.

Roskilde var glade for at snuppe de tre points med hjem til Sjælland og snakken i FC Nakskov lejren var ærgrelse ikke at snuppe et overraskende point.

Humøret var godt efter kampen, selvom Tuse snuppede en sejr i sidste sekunder i Nykøbing Falster og derfor tre points foran klubben.

Dagens spiller blev Nicolai Friis efter en kanon indsats.

Næste kamp er ude mod Greve Fodbold på søndag allerede kickoff kl. 11, så hjemmekamp lørdag den 13. maj mod Døllefjelde kl. 15.30 på OK+ Stadion, hvor klubben før matchen har arrangeret sponsorarrangement i cafeen.