Ærgerligt nederlag mod topholdet Ringsted

image FC Nakskov kom foran på et godt selvmål. Fotos Rassi
rassi
28. oktober 2018 kl. 11:06

Sjællandsserien Ringsted IF – Nakskov FC 4-1 (1-1). 24. minut 0-1 (selvmål Patrick Nielsen), 45. minut 1-1 (selvmål Oliver Hansen), 51. minut 2-1 Henrik Nielsen, 71. minut 3-1 Nicolai Rasmussen, 90. minut 4-1 Henrik Larsen. Gulekort: 40. minut Patrick Johansen & 70. minut Anders Kjær Christiansen (begge FC Nakskov). Tilskuere: 75. Dommer Niclas Gomes (god og dårlig dømt 1. & 2.halvleg).

Årets sidste kamp i Sjællandsserien blev FC Nakskovs ottende nederlag i rækken efter topholdet Ringsted vandt kampen 4-1 efter 1-1 ved halvleg.

Sidste kamp og i en uge, hvor cheftræner Jens Jessen fik ophævet sin aftale med klubben, så dagens træner par var assistenttræner Jan Haugaard og Peter Kamper Hansen, som bekendt er tilknyttet LF-serieholdet med Peter Ottosen.

Optimismen var stor i FC Nakskov lejren om at slutte halvsæsonen godt og taktikken primært fra Jan Haugaard var også i den positive retning, at holdet skulle tænke på de snævre nederlag, der kunne have gået holdets vej.

Truppen var enig og et godt forarbejde samt koncentration oplevet som vidne i omklædningsrummet skabte optimisme, trods det var et tophold holdet skulle ud mod i det efterårskolde vejr inden vintertiden i nat.

Glæden kom også frem, da Tobias ”Tubbe” i det 24. minut i banens venstre side skød en frisparksbold så farligt ind i feltet, at Ringsted spiller forsvarsspilleren Patrick Nielsen i forsøg mod at redde boldens farlighed headede den flot ind i eget net.

Resultatet holdte sig desværre kun få sekunder før dommerens pausefløjt, da Ringsted pressede i den sidste halvlegs periode og efter hjørnespark blev kampens andet selvmål lavet denne gang via FC Nakskovs angriber Oliver Hansen i redningsaktionen, så en dukkert inden halvlegen for FC Nakskov. 1-1.

Målet scoret hvor FC Nakskov var i undertal efter forsvarsspiller Patrick Johansen havde 10 minutters straf i form af en advarsel for frispark og måske skifte kælenavn til ”Gule”.

Optimismen og fornemmelsen om et godt resultat blev neddroslet efter Ringsted 6. minutter ind i 2. halvleg kom i front til 2-1.

FC Nakskov fik tildelt endnu en advarsel ved Anders Kjær Christiansen og lidt efter blev scoring to i undertal straffet til 3-1. Øv.

Dagens trænerparret beordrede offensiv i de sidste 10 minutter med omrokeringer, som gav flere muligheder for at reducere bl.a. var Tubbe og Olivers forsøg tæt på ændringer på måltavlen.

Satsen gjorde at en forsvarsfejl aflevering i direkte rum i sidste minut fik det lidt uretfærdige resultat 4-1.

FC Nakskov tabte og ligger på nedrykningspladsen med fire point bagefter Haslev og Herlufsholm, hvor vi i første kamp næste år møder Herlufsholm hjemme 31. marts i 2.halvdel, som vi i øvrigt vandt i premierekampen i Næstved.

Debutanter

FC Nakskov har en ungdomslinie, som i Ringsted blev yderligere virkerliggjort, da Elias Christensen blev ind skiftet midt i første halvleg, da Mads Jørgensen havde maveproblemer og Elias blev fortjent valgt blandt sine fodboldkammerater og ledere som dagens spiller, trods han måtte udskiftes med maveproblemer. En anden debutant var Julius Mikkelsen, som i sin debutkamp fik fornemmelsen hvad der kræves på det niveau og gjorde en god figur.