Joachim berigede kampen med ægte hattrick

image "Jord" jubler efter ca. halv times spil med sin tredje scoring direkte på frispark. Foto: Paparazzi
rassi
20. august 2017 kl. 20:41

LF serien Nykøbing FC - FC Nakskov 0-3 (0-3). 4. minut, 28. minut og 34. minut ægte hattrick af Joachim Christiansen. Rødt kort: Marius Østergaard (55. minut), gult kort: Tonni Petersen (86. minut). 94 tilskuere på anlæg syd.

FC Nakskov fik en fin premiere med en sikker sejr på 3-0. Alle scoringerne faldt i første halvleg og med Joachim Christiansen med sidste hoved og fod på bolden.

Sejren kunne have været efter en glimrende første halvleg, hvor gæsterne viste sig bedre på bolden og indsats. Efter pausen var kampen mere lige, hvor Marius Østergård fik tildelt et rødt kort i det 55. minut sandsynligt for upassende sprog, som det står i regelsættet.

Mærkelig kendelse, hvor Marius Østergård var i almindelig indfight udenfor FC Nakskovs spillerboks med en FC Nykøbing spiller, hvor Marius mente han burde have frispark.

Rødt kort til Marius

Bolden var ude af spil. Linie dommer på denne side Johnny Brincker var 20 meter fra åstedet, men valgte at vinke dommer Michael Skaarup ud til sig (lige udenfor FC Nykøbings spillerboks).

Han fortalte så dommeren, at Marius havde brokket sig og derfor valgte Michael Skaarup at følge denne anvisning til rødt!

Som fodbold vidne på stadion (Rassi/red) mellem spillerboksene "kan jeg kun være yderst uforstående", da linie dommeren åbenbart hørte noget, "vi" andre ikke kunne høre. Måske præget af bemærkninger fra NFC`s spillerboks?

Ærgerligt det nu fører til karantæne, hvor Michael Skaarup fulgte Marius`afmarch af banen og noterede en bemærkning, af en frustreret bemærkning fra unge Marius!! Alle skal lære..

og lige inden jeg vender tilbage til den positive opstart af sæsonen, så må jeg konstatere at fodbold er en kontaktsport, men da Joachim Christiansen op til flere gange bør have frispark (bevidste stop) i første halvleg uden der skrides ind, så kan frustrationer fremkomme.

Linie dommeren (læs Johnny Brincker) går mere op i om reglerne overholdes i spillerboksene med feltet, hvor der ikke er pladser nok til reservespillere og trænere og holdleder samtidigt. Flere henstillinger til stakkels træner Kim Olsen, som flere gange gik udenfor området!

Positiv opstart

FC Nakskov lagde flot ud i premieren og næste opgør er på fredag hjemme på OK Stadion mod lokale Horslunde, som også fik premiere sejr lørdag

Holdet har faktisk tabt de sidste to kampe mod NFC, så kæden er brudt mod deres tredje hold.

Hjemvendte Patrick Johansen fik et godt comeback sammen med Anders Kjær, som kan spille sig op! Rasmus Petersen var ikke kampdygtig efter at været syg hele ugen. Målmand Magnus Rasmussen havde rolig dag mellem stængerne og sjældent udfordret.

Joachim "Jord" var dagens mand med et par gode assist fra Tobias "Tuffe" Nielsen, men tillykke til alle, en god holdindsats og en glad trænerduo kunne så drage hjem med gode point til klubben.