image Weprim udlignede sikkert på straffespark kort før pausen til 1-1
rassi
09. september 2016 kl. 23:22
Fredagens aftenkamp endte med sæsonens andet nederlag i træk

LF serien - FC Nakskov – Systofte 2-5 (1-1).37. minut 0-1 Daniel Hartmann, 45 minut 1-1 Weprim Krasniqi (straffe), 56. minut 2-1 Visar Krasniqi, 57. minut 2-2 New Khanthong, 61. minut 2-3 Daniel Hartmann, 67. minut 2-4 Philip Olsen (straffe), 75. minut 2-5 Jacob Stæchmann. Gule kort: 45. minut Nicklas Pedersen (Systofte), 67. minut Nicolai Svendsen (FC Nakskov). Rødt kort: 85. minut Visar Krasniqi (FC Nakskov). Dommer: Albin Mustafi (jævn). Tilskuere: 175 på OK+ stadion.

FC Nakskov så hen til at revanchere sidste weekends nederlag mod topholdet Listrup, men det blev tanken efter Systofte var effektive og aldrig opgivende i attitude med fire mål på 18 minutter midt i 2. halvleg, som slog hjemmeholdet knockout.

Første halvleg var yderst lige, hvor det kneb med målchancer og løst krudt i afslutningerne udefra især for hjemmeholdet. Daniel Hartmann bragte i det 37. minut gæsterne foran 0-1 direkte på frispark fra 25 meter udenom den opstillede mur fladt højre om denne. FC Nakskov fik fortjent tilkendt straffespark lige før pausen ved Weprim Krasniqi, som scorede sikkert til fortjent remis. I denne situation fik Systofte gult kort der blev straffet med en mand i underskud i starten af 2. halvleg. FC Nakskov bragte sig foran 2-1 ved Visar Krasniqi på tæt hold lige efter at holdene havde fuldt hold på banen.

Kollapset

Der efter et godt kvarter for gæsterne, hvor New Khanthong overløb Mads Jørgensen og Johnny Ottosen til uafgjort 2-2 og det gav gæsterne blod på tanden med yderligere tre scoringer.

Målet til 2-3 blev scoret af Daniel Hartmann som fik en gylden mulighed tæt på mål efter for højt ben af en FCN forsvarer, forseelsen blev takseret af kampens dommer ca. 4 meter i bedre position for afvikling af frisparket, hvilket var en klar fejl af kampens dommer, der ikke fik hjælp af sin linjedommer Alija Omerovic, der burde have støttet sin kollega med fløjten.

2-4 på straffe af Philip Olsen og evig farlige anfører Jacob Stæchmann fik slået sømmet i til 2-5 et kvarter før slutfløjt.

Hjemmeholdet havde et par løse chancer for reducering og et klart overset straffespark til Visar Krasniqi i fri position i straffesparksfeltet mod kunstgræsbanen, der blev hægtet uden reaktion fra dommer Albin Mustafi, derfor røg hans karakter nedad i min lommebog.

Udvisning til Visar

Frustrationen lyste ud af angriberen Visar, da han fem minutter før kickoff fik tilkendt rødt kort efter et frispark og agering.

Et skuffende resultat for FC Nakskov med små 200 vidner, på den lune sensommeraften, hvor flere underpræsterede med holdindsatsen.

FC Nakskov kommer efter 4. runde til at lægge midt i rækken måske med en plads 7 alt afhængig af Horslundes og Maribos kampafviklinger i weekenden.