FC Nakskov med premieresejr i Rødby

image Visar havde flere muligheder for at øge målscoringen. Arkiv Rassi
rassi
19. august 2016 kl. 21:43

LF serien Rødby – FC Nakskov 2-4 (0-4) 16. minut 0-1 Mads Jørgensen, 24. minut 0-2 Benno Hansen, 26. minut 0-3 Nicolai Ottosen, 42. minut 0-4 Visar Krasniqi, 47. minut 1-4, 55. minut 2-4.

Premieren i LF serien på Go` on Park i Rødby gav en favorit sejr til den nye FC Nakskov trænerduo Jessen og Hougaard på 4-2 efter 4-0 ved halvleg.

Første halvleg var FC Nakskovs bedste periode, hvor de fire mål kunne være fordoblet, hvis tre stolpeskud havde fået bedre skæbne og et par oplagte muligheder for Visar Krasniqi også var udnyttet bedre.

I anden halvleg fik Rødby reduceret to gange uden sejren var i fare, da hjemmeholdet spillede meget defensivt og ikke udfordrede FC Nakskov overhovedet.

Fredag aften vandt Systofte med hele 10-1 over Søllested i rækken. Øvrige kampe spilles i weekenden i første runde.

FC Nakskov spiller første hjemmekamp på fredag aften mod Døllefjelde Musse på OK Plus Stadion.