Normann Copenhagen sponsorerer træningstøj til Sjællandsserieholdet

rassi
30. september 2015 kl. 23:34
Lørdag kl. 13.30 spilles vigtig kamp mod FC Lejre i bundregionen

FC Nakskov har haft en svær sæsonstart i Sjællandsserien og tørster efter den forløsende første sejr i turneringen- Lørdag kommer FC Lejre på besøg på OK plus Stadion en yderst vigtig kamp for klubben, som håber på stor opbakning af publikum kl. 13.30.

Kl. 15.30 spiller klubbens U19 hold hjemme mod Greve, hvor en sejr kan give retning af oprykning ved års skiftet til divisionen med to runder tilbage. Onsdag spillede U19 en flot kamp hjemme i Faxe Kondi pokal turneringen mod Allerød Fodbold Klub i ottendelsfinalen og trods chok mål efter 20 sekunder til udeholdet, kom holdet flot tilbage og førte 3-1 ved halvleg efter mål af Tonni, Øster og Friis. U19 burde have lukket kampen til 4-1 ved Tonni, men det lykkedes ikke og Allerød kom igen ind i kampen efter pausen og et slutmål til 3-4 i sidste minut. Ærgerligt, men flot indsats af de unge talenter, som i foråret kunne få en ligamodstander hjemme