Ærgerligt nederlag i Væggerløse

image Veprim straffescoring i 2. halvleg: Fotos: Rassi
rassi
26. september 2020 kl. 20:57

Sjællandsserien Væggerløse Boldklub – FC Nakskov 3-2 (3-0).  12.minut 1-0 Morten Heinecke, 21. minut 2-0 Ander Juul Jacobsen, 38. minut 3-0 Martin Stryhn Hansen, 75.minut 3-1 Veprim Krasniqi (Straffe), 90 minut. 3-2 Anders Kjær Christiansen. Gult kort: 53. minut Patrick Johanssen (FCN), Rødt kort: 74. minut Mads Bjerg (VB). Tilskuere: ca. 175. Dommer: Shpend Shala (ingen problemer)

Katastrofal første halvleg gav vanskeligheder

Oplægget før kampen var FC Nakskov som favoritter efter årets resultater. Træner Lasse Nagel havde haft trænersæde i Væggerløse, kampe seneste år havde før været tætte, så der var storspænding før kampen, hvor FCN har fået gode point i rækken og Væggerløse som oprykkere har fået færre.

Lokalkampen i Væggerløse endte med hjemmesejr 3-2 efter en 1. halvleg, hvor hjemmeholdet Væggerløse fik forløsning for de muligheder denne gav og førte 3-0. Tanken gav flashback om totalt nedbrud, som set før en enkelt gang i Gørslev.

I det 12. minut blev et langt indlæg fra venstre ind i straffesparksfeltet totalt fejlberegnet af vikarierende målmand Magnus Rasmussen, da Emil Nielsen måtte melde afbud på dagen grundet skade. 1-0.

Det blev ikke bedre, da Væggerløses offensiv gav to yderligere scoringer før pausen.

Pause

Trænerparret Lasse Nagel og Allan Larsen havde en kamp for at holde spillerne i fokus for at komme ind i kampen.

FC Nakskov var toneangivende efter udskiftninger og havde blandt andet et stolpeskud af Visar Krasniqi inden han måtte forlade spillepladsen et kvarter før afslutning skadet.

FC Nakskov havde offensiv efter pausen Marius Ø søger indlæg

Problemet var, at det store pres ikke gav scoringsmuligheder, hvor det gule kort til Patrick også gav spekulationer om offensiv (10 minutters straf).

Straffesparksmål til 3-1 gav håb, men udefra blev der ikke satset for at komme yderligere tilbage, erfarne forsvarer Anders Kjær Christiansen gjorde sit i overtiden ved efter af dribling af to VB-spillere men et flot venstrehug af reducere til 3-2.

Veprim straffescoring.

FC Nakskov ligger nr. 6 efter opgøret efter 7. spillerunde med 4 sejre og 3 nederlag

med 12. points og tager imod bundholdet Herlufsholm kommende lørdag, så det op på hesten og ikke æslet!