FC Nakskov uden sejr efter 6. runde

image Joachim - uden for billede - scorede med et flot frisparksmissil til 1-1 i første halvleg
Rassi
18. september 2015 kl. 22:49
Døllefjelde farligst fredag aften foran mål

Sjællandsserien FC Nakskov - DMI 1-3 (1-2). 12. minut 0-1 Youssef Saad, 23. minut 1-1 Joachim Christiansen, 26. minut 1-2 Youssef Saad, 75. minut 1-3 Visar Krasniqi. Gule kort: 50. minut Youssef Saad (DMI), 60. minut Lasse Jensen (FCN). Dommer: Michael Skaarup (Glimrende). Tilskuere: 250 på OK+ Stadion.

På et flot efterårsaften viste Døllefjelde sig skarpest og vandt kampen fortjent 1-3 efter 1-2 ved halvleg.

En skarp Youssef Saad var kampens store forskel og med i mange aktioner på grønsværen.

Hjemmeholdet havde to U19 spillere med i truppen og startede på bænken. U19 spillerne har også en vigtig kamp i mesterrækken hjemme lørdag kl. 15.30 mod Vordingborg, men efter skade efter en halv time af Nicolai Stage var der udskiftning.

Nikolaj Friis kom ind i forsvaret resten af kampen og spillede en fejlfri kamp. Sebastian Nielsen var den anden U219 spiller og kom ind i kampen det sidste kvarter.

Referat yderligere sættes på senere i weekenden når dette modtages af trænerstaben.